Karesi Kent Konseyi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Karesi Kent Konseyi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kent Konseyi Üyelerimizin katılımı ile gerçekleşti. Karesi Kent Konseyi'nin kurulduğundan itibaren yapmış olduğu çalışmalar Genel Kurul ile paylaşıldı. Kadın Meclisi, Engelli Meclisi, Gençlik Meclisi ve çalışma gruplarının yapmış olduğu faaliyetler Meclis Başkanların sunumu ile gerçekleştirildi. 2. Olağan Genel Kurul Toplantısına Karesi Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz da katıldı. Yücel YILMAZ “Herkesi yönetime katmaya ve üretimin içine çekmeye gayret ediyoruz. Şehrimizle ilgili alınacak kararlarda ve yapılacak projelerde her zaman konseyin desteğine ihtiyaç duyacağız.Bu gönüllü birlikteliğin aynı heyecanla devam etmesini yürekten temenni ediyor; Karesi Kent Konseyi yürütme kuruluna, üyelere, burada bulunan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Karesi Kent Konseyi Başkanı Sayın Mürsel SABANCI “Karesi Kent Konseyinin kuruluşunun ardından bir yıl geçti. Bir yıl içerisinde Karesi Kent Konseyinin kuruluş aşaması tamamlandı. Yürütme Kurulumuz, Kadın Meclisi, Engelli Meclisi ve Gençlik Meclisi olmak üzere 3 meclis ve 18 ayrı çalışma grubumuz ile birlikte bir yılda bir çok etkinliğe imzamızı attık. Karesi Kent Konseyi olarak bundan sonra Karesi için üreteceğimiz projeler çok daha çeşitlenecek ve üretken olacaktır Önümüzdeki yılın Karesi Kent Konseyi için daha verimli geçeceğine inanıyorum. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Haber Galerisi